Algarve zit vol met muziek

Mede dankzij het evenementenprogramma Allgarve barst het dit seizoen van de muziekconcerten in de Algarve.  Allgarve vindt nu voor het derde jaar plaats en heeft als doel om de Algarve te promoten als een hoogwaardige, mondaine, glamoureuze en toeristische bestemming. Het programma bestaat onder andere uit sportevenementen,  culturele festivals en veel muziek.

De organisatie van Allgarve heeft gezorgd voor een topprogramma met grote namen.  Zo treedt de Engelse soul-, R&B- en blueszangeres Joss Stone vrijdag 31 juli op in Largo Duarte Pacheco in Loulé. Joss heeft inmiddels drie goedverkochte albums op haar naam staan plus een Grammy Award.

Een andere muziekster die naar de Algarve komt is Seal. Hij treedt een dag later op in het 5-sterren resort Herdade dos Salgados in Albufeira. Zijn repertoire varieert van soul, pop, rap tot aan rock. Bekende songs zijn: Kiss from a rose en Fly like an eagle.

Mariza
Op 13 augustus klinken de jazzy Braziliaanse klanken van Ive Mendes in Dom Pedro Golf Resort in Vilamoura. Een dag later zingt dé ster van eigen Portugese bodem, Mariza, haar moderne Fado-liederen in Vila Real de St. António (Zona Ribeirinha).

Alle concerten beginnen om 22.00 uur. De prijzen varieren € 15 tot aan  € 55. Kaartjes zijn te bestellen bij Ticketline Network en de winkels FNAC en Worten. Na het concert van Joss Stone en Mariza is er ook een afterparty. Meer informatie en het volledige muziekprogramma vindt u op de website van Allgarve.

Dit vind je misschien ook leuk...