Tango-show Otango in Portugal

Tango in de Algarve

© Can Stock Photo Inc. / JoseASReyes

Geen popmuziek, maar pure Argentijnse tango komt er deze keer naar de Algarve.  Zeventien artiesten reizen rechtstreeks uit Buenos Aires om met Otango een wervelende show te geven.  Zij beginnen hun toer in Parchal en reizen daarna via Faro door heel Portugal.

Een musical over liefde en passie

In de vorm van een musical nemen tien dansers, vijf muzikanten en twee zangers je mee in de wereld van de tango. Het verhaal, hoe kan het ook anders bij tango, gaat over liefde en passie. Maar het gaat ook over de geschiedenis van deze dans. Bijzonder zijn de zestig kostuums die de artiesten dragen: originele tango-kleding, waarvan sommige stukken uit 1910 stammen.

Hier is vast een voorproefje van Otango:

De voorstelling is op 19 oktober a.s. in het Arade Congress Centre in Parchal en begint om 21.30. De entree varieert afhankelijk van de zitplaats van 27 tot 32 euro. Kaartjes kun je online bestellen. Telefonisch meer informatie vragen of tickets bestellen kan via 00-31-282 410 440 of 00-31-282 413 147.  Op 20 oktober is het gezelschap in Teatro Municipal in Faro.  Ook hier begint de voorstelling om 21.30 ’s avonds. De prijzen variëren van 32 euro tot en met 24,30 euro.  Kaartjes kun je online bij het theater kopen.

Dit vind je misschien ook leuk...