Aqua Portimão: nieuw winkelcentrum in de Algarve

Vandaag opent het grootste winkelcentrum van de West-Algarve zijn deuren in Portimão. Het complex beslaat 47.250 vierkante meter en huisvest 132 winkels en 20 restaurants. Onder het drie verdieping tellende gebouw zijn 1800 parkeerplaatsen beschikbaar. In het winkelcomplex is 106 miljoen euro geïnvesteerd. Atelier Sua Kay ontwierp Aqua Portimão en liet zich daarbij inspireren door de zee en Marokko.

Winkels in Aqua Portimão
In Aqua Portimão is inmiddels al 94 procent van de beschikbare ruimte bezet door winkeliers en restaurants. Verschillende grote winkelnamen zijn daarbij aanwezig. Zoals H&M die hiermee zijn eerste vestiging in Zuid-Portugal heeft. Discount-kleding kan worden gescoord in Primark en de dagelijkse boodschappen biedt supermarktgigant Jumbo. Verder vind je in Aqua Portimão onder andere vestigingen van: Stradivarius, Blanco, Bershka, Centroxogo, a Loja do Gato Preto, Massimo Dutti, Pull&Bear, Kiko en Seaside.

Winkelen in Aqua Portimão
De openingstijden van Aqua Portimão zijn van 10.00 tot 23.00 uur van zondag tot en met donderdag. Kan er de volgende dag uitgeslapen worden vanwege een nationale feestdag dan kun je er winkelen tot 00.00 uur. Net als op vrijdag en zaterdag. Het is de bedoeling dat het winkelcentrum ook gaat twitteren en een facebookpagina bijhoudt, maar daar was vandaag nog geen resultaat van te vinden.

Bezoek alvast virtueel het winkelcentrum Aqua Portimão.

( foto door Fox Kiyo – Flickr.com / CC-licentie)

Dit vind je misschien ook leuk...