Proef de Algarve tijdens nieuwe jaarlijkse beurs

olijven - jaarlijkse beurs AlgarveWijn, jam, geitenkaas en andere traditionele culinaire producten uit de Algarve kun je in het laatste weekend van maart uitproberen in Portimão. Meer dan vijftig standhouders zullen hun waren aanbieden tijdens de eerste ‘Feira de Aromas, Sabores e Saberes do Algarve’. Behalve culinaire producten uit de Algarve kun je er ook handgemaakte artikelen, kleding en folklore vinden.

Bars en speelplaats
Het belooft een levendig evenement te worden met kleine bars waar je snacks uit de Algarve kunt proberen. Met een wijntje uit de regio erbij of iets sterkers natuurlijk. Ook kun je koks aan het werk zien bij het bereiden van traditionele gerechten. Voor de kleintjes is dat misschien allemaal niet zo razend interessant, voor hen is er daarom een speelterrein gecreëerd.

Locatie en openingstijden
Het evenement wordt gehouden in de Portimão Arena. Het begint op 30 maart vanaf 17.00 uur en duurt die dag tot middernacht. Op 31 maart gaan de deuren vanaf 11.00 uur open en sluiten weer rond middernacht. De laatste dag van het evenement is op 1 april. Je kunt dan vanaf 11.00 uur tot 22.00 uur ’s avonds nog op de beurs proeven wat de Algarve te bieden heeft.

Image: stockimages / FreeDigitalPhotos.net

Dit vind je misschien ook leuk...