Sardientjes en muziek tijdens festival in Portimão

Het jaarlijks terugkerende ‘Festival da Sardinha Portimão’ in de gelijknamige vissersstad gaat aanstaande vrijdag weer van start. Tot en met 15 augustus zijn er behalve heel veel sardientjes, wijn en bier, ook nog stands met Portugese handwerklieden. Maar waar de Portugezen en toeristen vooral voor komen naar dit volksfeest aan de  ‘Zona Ribeirinha de Portimão’ is de Portugese muziek.

Concerten tijdens het Sardines Festival in Portimão
Vrijdagavond begint het al goed met een concert van Dulce Pontes. Verder treden er iedere avond  nationale beroemheden op, zoals Mickael Carreira op 12 augustus. Ook is er een podium voor lokale bands. De concerten van de deze bands beginnen om 21.30 uur, de nationale beroemdheden treden op vanaf 22.30 uur.

 

Vuurwerk
Het sardinesfeest begint  iedere dag  om 18.00 uur en duurt tot 24.00 uur. De laatste dag is er als afsluiting een groot vuurwerk.

Concertprogramma Sardines Festival
De toegang kost € 5,00 en kinderen tot tien jaar mogen gratis naar binnen.  Kijk voor verdere informatie over de entreeprijzen en het concertprogramma op de website van de gemeente over het Sardines Festival in Portimão.

 

(Foto door Joao Alves – Flickr.com / CC-licentie)

 

Dit vind je misschien ook leuk...