Strandfeesten in Praia da Rocha

Nog tot en met 21 augustus is er op het strand van Praia da Rocha  iedere nacht entertainment. Zowel Portugese als internationale dj’s uit het buitenland draaien er hun muziek. Dansers en performers zorgen voor de feeststemming. Dit evenement, MEO Spot Summer Sessions, wil de komende weken van Praia da Rocha de meest trendy plek van Portugal maken.

Dansen op het strand
De MEO Spot Summer Sessions worden gehouden op een 2500 m2 groot terrein. Duizenden mensen kunnen hier terecht om te dansen of naar de muziek te luisteren. Ook is er een speciaal terrein voor VIP’s.

Dj’s draaien op Praia da Rocha
Wil je naar de feesten op het strand van Praia da Rocha dan komt het wel goed uit als je een nachtmens bent. Vanaf 23.00 uur begint de muziek en duurt tot 6 uur in de ochtend. Welke dj’s er draaien vind je in de agenda van de beach party’s. Praia da Rocha is een zeer breed zandstrand en ligt vlakbij Portimão.

Concert The Human League
De prijzen voor de strandfeesten zijn variabel en starten vanaf € 15. Wie vanavond al gaat, kan vanaf 22.00 uur de Britse band The Human League zien. Tickets kosten € 25,00.

 

(foto door Chrisada – Flickr.com / CC-licentie)

Dit vind je misschien ook leuk...