KLM gaat stunten met vliegtickets

‘Morgen start de KLM met een kortingsactie naar tachtig bestemmingen’, dat meldt de Telegraaf vanochtend. Volgens de krant krijgen vliegtuigmaatschappijen hun toestellen niet meer vol. Door vliegtickets tegen dumpprijzen aan te bieden, proberen zij miljoenenverliezen te beperken.

Spotgoedkoop
Meerdere vliegtuigmaatschappijen doen daarom hun tickets al spotgoedkoop van de hand. Volgens de Telegraaf heeft British Airways 75 vluchten in de aanbieding en kan je bijvoorbeeld met American Airlines al een retourtje Brussel – New York krijgen vanaf 289 euro inclusief alle toeslagen.

Directeur van eBookers, Michiel Delaere, zegt nog nooit zoveel aanbiedingen en vooraankondigingen te hebben ontvangen van luchtvaartmaatschappijen die hun vluchten de komende periode hoe dan ook moeten verkopen.

Bestemmingen Portugal
Een woordvoerder van de KLM kon nog niet bevestigen of de kortingen op vliegtickets ook voor bestemmingen naar Portugal gaan gelden. ‘De kortingen zullen ook niet voor alle tachtig bestemmingen tegelijk van start gaan, maar de aanbiedingen variëren wekelijks.’

Dit vind je misschien ook leuk...