Simafit: nieuw sapkuuroord in de Algarve

Vanaf vandaag start er een spiksplinternieuw sapkuuroord in de Algarve.  Eigenaresse Sima Soltani heeft na jarenlange ervaring als gastenbegeleider, masseur, sportinstructeur en manager in diverse kuuroorden besloten om haar eigen sapkuurvakanties aan te bieden. In een prachtige villa in Vale de Parra, een rustig plaatsje in de omgeving van Albufeira, kunnen gasten een week lang ontgiften op basis van groente- en fruitsappen plus  verschillende soorten groentesoep. Daarnaast biedt Simafit een volledig sportprogramma aan met o.a. joggen, wandelen en aquajoggen. Dat laatste gebeurt in het zwembad van de villa dat, wanneer het nodig is, kan worden verwarmd.

Persoonlijke aandacht tijdens de sapkuur
Het aantal deelnemers bestaat per sapkuur uit maximaal acht personen. Doordat de groepen klein zijn, is er voldoende persoonlijke aandacht voor iedereen. De prijzen voor een week sapvasten bij Simafit variëren van 750 tot 1000 euro. Het bedrag is afhankelijk van het tijdstip van de detoxweek  en het wel of niet delen van een kamer. Verder is er een transfer van en naar het vliegveld in de prijs inbegrepen. Ook krijg je een rug-schouder-nekmassage, een leverpakking, een intake- en eindgesprek, diverse uitstapjes en zoveel kruidenthee als je wilt. En voordat je weer naar huis gaat, trakteert Simafit nog op een smakelijke afscheidslunch.

Nieuwe energie opdoen in een nieuw sapkuuroord?
Nieuwsgierig naar een sapkuurvakantie in de Algarve in dit nieuwe sapkuuroord? Of wil je direct een week boeken om op basis van groente- en fruitsappen te gaan ontgiften en nieuwe energie op te doen? Sima geeft je graag meer informatie. Je kunt haar bereiken via 00-351-(0)963813120 of ga naar de website.

De entree van de villa

De vrolijk ingerichte woonkamer

 

 

 

 

 

 

 

 

Een van de comfortabele slaapkamers met eigen badkamer

Modern sanitair

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De eettafel binnen met uitzicht op het zwembad

Of lekker buiten op het terras zitten

Dit vind je misschien ook leuk...