Grote uitverkoop tijdens Stock Outlet in Albufeira

Er zijn ook accessoires te koop tijdens de Stock Outlet in AlbufeiraEen nieuwe garderobe nodig? Of gewoon hoognodig toe aan extra kledingstukken? In plaats van naar het mooie winkelcentrum in Portimão te gaan, kun je ook je slag slaan tijdens de ‘Stock Outlet’ in Albufeira. Van donderdag 5 april tot en met zaterdag 7 april staan er rekken vol met kleding, schoenen, accessoires en lingerie in de ‘Espaço Multiusos’ van Albufeira. Maar dan sterk afgeprijsd. Verschillende bedrijven bieden hun artikelen aan met kortingen die kunnen oplopen tot de helft van de prijs, maar ook prijsverlagingen van 80 procent komen voor.

Keukenspullen en decoratie-artikelen
De Stock Outlet in Albufeira wordt georganiseerd door Stocklight. Dit bureau is gespecialiseerd in het organiseren van grote Stock Outlets en heeft dat onder andere al succesvol in verschillende plaatsen in Portugal gedaan, zoals Porto en Vila Real. Ook het winkelevenement in Albufeira wordt groots aangepakt. Want behalve voor een nieuwe garderobe, kun je er ook terecht voor decoratie-artikelen, keukenspullen; eigenlijk voor van alles wat je nodig kunt hebben voor je huis. En ook voor deze artikelen gelden hoge prijskortingen.

Kinderspeelplaats
Omdat kleine kindjes shoppen over het algemeen niet leuk vinden, is er voor hen een kinderspeelplaats opgezet, waar zij zich kunnen vermaken.

De openingstijden van de Stock Outlet in Albufeira zijn als volgt:

– donderdag 5 april: 17.00 – 00.00
– vrijdag 6 april: 10.30 – 00.00
– zaterdag 7 april: 10.30 – 20.00

(foto door Luiz Fernando Reis – Flickr.com / CC-licentie)

Dit vind je misschien ook leuk...